Welcome Bij Bale Solah

Baleh Solah is een particulier vrijstaande vakantiewoning op Lombok. Onze ruime en luxe villa ligt op 3km van Senggigi en biedt u alle mogelijkheden voor een uitgeruste en prettige vakantie.

U heeft een prachtig uitzicht over de rijstvelden en u kunt gemakkelijk het eiland verkennen.

De villa heeft 3 slaapkamers met eigen airconditioning en badkamer. U heeft de beschikking tot personeel. Daarnaast beschikt de villa over een sfeervolle woonkamer en een kompleet ingerichte keuken.

Op Baleh Solah geniet u van de volledige rust en vrijheid die het eiland u te bieden heeft.

Meer over het Huis

Over Lombok

Lombok is het eerste eiland ten oosten van Bali en wordt wel vergeleken met Bali van 20 jaar geleden. Hoogste punt is de vulkaan Gunung Rinjani - die ook te beklimmen is - en met zijn 3726 meter hoogte bijna de hoogste vulkaan van Indonesië. In het zuiden zijn er maagdelijk witte stranden waar de toeristen nog niet in grote getale komen.

Activiteiten

Lombok kent nog vele ongerepte gebieden, sawa's , regenwouden en dorpen die er nog steeds zo uitzien als 50 jaar geleden. Voor de kust liggen vele idyllische eilandjes waar het prima duiken en snorkelen is vanaf hagelwitte stranden.

Het personeel

Tijdens uw verblijf zorgt "The Staff" ervoor, dat het huis schoon blijft, de bedden opgemaakt, de afwas gedaan, de tuin netjes en het zwembad schoon, zodat u onbekommerd kunt genieten van uw luxe vakantie. Optioneel: Auto met chauffeur.

Online Booking

We work with an online booking agency. Want to know if our holiday home is still available?

Book online contact
2014award winner
 
Senggigi
 
Realisatie : Custom Website