Rondtour op Lombok

Een rondtour op Lombok voor een paar dagen is echt aan te bevelen. Tijdens de rondtour op Lombok kunt u genieten van de mooie natuur, de rijstvelden, watervallen, prachtige uitzichten op de Rinjani en de handvaardigheden in de dorpen. Kortom vraag onze chauffeur Trisna om samen met hem de rondtour op Lombok te maken.

Dag 1

U gaat met de auto eerst richting het oosten naar Masbagik. Deze plaats is vooral bekend om de pottery.

       

Vervolgens klimt u met de auto omhoog langs de sawa’s en voorbij Sapit passeert u de pas op ruim 1600 meter hoogte. Hierna kunt u bijvoorbeeld overnachten op 1400 meter hoogte in Sembalung Lawang bij Lembah Rinjani Home Stay met een prachtig uitzicht op de Rinjani. De echte sportievelingen onder u kunnen bij dit pension een meerdaagse tocht regelen naar de top van Gunung Rinjani inclusief dragers etc. Een andere mogelijkheid is een luxere overnachting bij Rinjani Lodge in Senaru met een prachtig uitzicht op de rijstterrassen en richting de zee.

      

Dag 2

De volgende dag kunt u vroeg beginnen met genieten van de zonsopkomst met uitzicht op de Gunung Rinjani. Vervolgens gaat u verder naar de watervallen bij Senaru. Via Senaru rijdt u weer terug naar Senggigi. Op beide dagen wordt u onderweg getrakteerd op veel natuurschoon. Ook ziet u allerlei handvaardigheidproducten van de lokale bevolking, zoals in Pringgasela.
 
      

Online Boeken

Wij werken met een online boekingsbureau. Wilt u weten of onze vakantie woning nog beschikbaar is?

Direct boeken contact opnemen
2015award winner silver

Realisatie : Custom Website