Villatour

 

        

Een villatour maken met de mogelijkheid om de 3 eilanden Java, Bali en Lombok in Indonesië te ontdekken? Doe de villatour en geniet van de luxe in een villa bij Yogyakarta op Java, een villa op Bali en een villa op Lombok vlakbij Senggigi. Villa Bale Solah biedt u samen met Villa Celagi op Bali (www.villacelagibali.com) en Villa Ditya op Java (www.villaditya.nl) de unieke mogelijkheid voor een villatour. U maakt een reis over de 3 meest bezochte eilanden van Indonesie en overnacht op ieder eiland in een luxueuze villa. In elke villa wordt u door het personeel in de watten gelegd en bovendien biedt elke villa u de mogelijkheid voor het maken van uitstapjes in de wijde omgeving. Elke villa heeft o.a. meerdere badkamers en slaapkamers met airco, een prive zwembad, een zonne- en overdekt terras, ligstoelen, satelliet televisie en internet. Ook een volledig ingerichte keuken ontbreekt uiteraard niet. Informeer naar de mogelijkheden en laat ons uw wensen weten. Hieronder een korte omschrijving van elk eiland en een overzicht van de belangrijkste kenmerken van elke villa.

Java

          

Op Java liggen bekende plaatsen uit de koloniale tijd zoals Jakarta (Batavia), Bogor (Buitenzorg), Bandung en Surabaya. De sultanssteden Yogyakarta en Solo (het voormalige Surakarta) zijn onder andere zeer bekend om hun prachtige sultanspaleizen en eeuwenoude tradities (wayang en gamelan). Daarnaast is Java bekend om de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Borobudur en de Prambanan, de vulkanen Bromo, Ijen en Merapi (een van de actiefste vulkanen ter wereld) en de uitgestrekte rijst- en tabaksvelden. Java is ruim 3 keer zo groot als Nederland en telt ongeveer 145 miljoen inwoners. Het is een van de dichtstbevolkte eilanden ter wereld. Villa Ditya ligt op Midden Java op ongeveer 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Yogyakarta en op ongeveer een uur rijden van de internationale luchthaven van Solo. Meer informatie over Villa Ditya vindt u op de website http://www.villaditya.nl .

Bali

          

In tegenstelling tot de bevolking van Java (voornamelijk Islamitisch en Christelijk) is de bevolking van Bali overwegend Hindoeistisch. Dit resulteert in een totaal andere straatbeeld dan het straatbeeld op Java. Overal veel kleine tempeltjes waar meerdere malen per dag offers worden gebracht (vaak in de vorm van kleine hapjes en wierook). Ook kleedt de bevolking zich uitbundiger dan op Java. Het strand en de zee spelen een belangrijke rol in het leven van een Balinees en dat resulteert in een rijke strandcultuur. Bali is ruim telt ongeveer 3,5 miljoen inwoners. Villa Celagi ligt op Oost Bali op ongeveer 2,5 uur rijden van de internationale luchthaven van Denpasar. Meer informatie over Villa Celagi vindt u op de website www.villacelagibali.com

Lombok

          

Lombok bestaat uit ruige beboste bergen die vaak tot aan de zee doorlopen en daardoor zijn er vele fraaie baaien met parelwitte stranden. Het binnenland is ruig en onontwikkeld, terwijl op de vlakke en vruchtbare gedeelten o.a. rijst , sojabonen , koffie en tabak verbouwd wordt. De op één na hoogste vulkaan van Indonesië de Gunung Rinjani (3726 m.) bevindt zich op Lombok en is in het droge seizoen onder begeleiding te beklimmen. Lombok ligt qua toeristische ontwikkeling achter op Bali en wordt daarom ook wel vergeleken met het Bali van 20 jaar geleden met dit verschil dat Lombok voor het grootste deel Islamitisch is. Lombok heeft vele mooie parelwitte stranden en voor de westkust van Lombok liggen drie eilandjes – de Gili’s – waarvan Gili Trawangan de bekendste is. In het zuidwesten – Sekotong - liggen ook nog vele ongerepte eilandjes. Het zijn populaire duik- en snorkelbestemmingen omringd door koraalriffen. Villa Bale Solah ligt op iets minder dan 1 uur rijden van de luchthaven van Lombok.

Online Boeken

Wij werken met een online boekingsbureau. Wilt u weten of onze vakantie woning nog beschikbaar is?

Direct boeken contact opnemen
2015award winner silver

Realisatie : Custom Website